Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü

İşyeri Eğitimi

12/12/2017 16:19:57 - 25/07/2018 16:19:57 - 1176 Okunma
  • İş Yeri Eğitimini yapacak olan öğrencilerin öncelikle Teknoloji Fakültesi İşyeri Eğitimi Yönergesi'ni okumaları istenmektedir.
  • İşyeri eğitiminin yapılacağı işletme Teknoloji Fakültesi tarafından daha önceden protokol yapılan işletmeler arasında değilse işyeri tanıtma formu doldurulup Fakülte onayına sunulmalıdır. (İşyeri Tanıtma Formuna buradan ulaşabilirsiniz.)
  • Daha sonra işyeri eğitiminden önce doldurulması gereken formların (1, 2, 3, 4 ve 5 numaralı formlar) doldurulup fakülte onayına sunulması gerekmektedir.

1. İşyeri Eğitimi Sözleşmesi

2. İşyeri Eğitimi Protokolü (2 Nüsha)

3. Taahhütname

4. İşyeri Bilgi Formu

5. İşyeri Kabul Formu (3 Nüsha)

• İşyeri eğitimi devam eden öğrencilerin, izin almalarını gerektiren bir durumla karşılaşmaları halinde mazeret izin formunu doldurup staj dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.
  • İşyeri eğitimi süresince öğrencilerin "Haftalık İş Planlanını" ve "Zaman Cetvelini" doldurmaları gerekmektedir.
iş yeri eğitimi formlar

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.