Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü

İşyeri Eğitimi

23/09/2019 14:08:19 - 07/07/2022 14:08:19 - 57175 Okunma

​İş Yeri Eğitimine Başlamadan Önce;

• İş Yeri Eğitimini yapacak olan öğrencilerin öncelikle Teknoloji Fakültesi İşyeri Eğitimi Yönergesi'ni okumaları istenmektedir.
  • Öğrencilerin, aşağıdaki evrakları halinde eksiksiz doldurulmuş olarak bölüm iş yeri eğitimi sorumlusuna teslim etmesi gerekmektedir. (Her belgenin kaç nüsha çıkarılması gerektiği yanında yazılmıştır.)

1. İş Yeri Bilgi Formu (1 Nüsha)

2. İşyeri Eğitimi Sözleşmesi (2 Nüsha)

3. İşyeri Eğitimi Protokolü (2 Nüsha)

4. İşyeri Kabul Formu (3 Nüsha)

İş Yeri Eğitimi Esnasında;

• İşyeri eğitimi devam eden öğrencilerin, izin almalarını gerektiren bir durumla karşılaşmaları halinde Mazeret İzin Formunu doldurup staj dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.
  • İşyeri eğitimi süresince öğrencilerin "Haftalık ve Günlük Raporlar"ı doldurmaları gerekmektedir.

İş yeri eğitimindeki öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan haftalık ve günlük rapor taslaklarına ulaşabilirler.

Haftalık Rapor(pdf),  (Word formatında)

Günlük Rapor(pdf),  (Word formatında)

Kapak (Word)

İş Yeri Eğitimi Tamamlandığında;

İş yeri eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz,

1. İş Yeri Sorumlusu tarafından imzalanmış haftalık ve günlük raporlarını (defter halinde),

2. İş Yeri Sorumlusu tarafından imzalanmış İş Yeri Eğitimi Değerlendirme Formunu ve İş Yeri Eğitimi Anketini (kapalı zarfta),

Bölüm tarafından ilan edilen tarihe kadar bölüme teslim etmelilerdir.

iş yeri eğitimi formlar

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.